winkelwagen of mandje moeten pakken terwijl bijna niemand in de winkel is


“Bijna” mag tussen haakjes. Ik heb wel eens gehad dat er letterlijk niemand in de winkel stond, maar dat ik van de beveiliger (!) een winkelwagen of winkelmand moest pakken. Als je dan vraagt waarom dat moet, dan geven ze aan dat dat de procedure is.

Volgens mij zijn die stomme dingen bedoeld om 1) je spullen erin te zetten en 2) ten tijde van Corona om niet teveel mensen de zaak binnen te laten (en daarmee dus soort van te tellen hoeveel mensen er in de winkel zitten). Nu gelden beide opties voor mij niet meer als ik om 21:45 nog naar de Albert Heijn moet, maar nee hoor: het moet van meneer de beveiliger.

Ik wil niet aan die vieze dingen zitten als daar geen plausibele reden voor is! Allemaal schijnmaatregelen.

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...