ernst kuipers


Ernst Kuipers is de van de Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport. Door die achterlijke Coronapas mag ik niet indoor sporten. Welzijn? Iemand? Oh ja, en die 15% demping waar hij het over had in de persconferentie: geen idee waar hij dat vandaan heeft gehaald.

Ik walg van politiek.

Mordecai


Ik zal nooit begrijpen waarom je – zeker in deze periode – minister zou willen worden. Gisteren aan tafel bij Beau wist ie als Minister van Volksgezondheid niet eens hoe lang de quarantaineperiode duurt. Dan hebben we het nog niet gehad over zijn ambtenaren en het bewust verzwijgen van mogelijke grondrechtschending tijdens de aanpak. Mocht dat waar zijn, dan is dat de zoveelste keer dat we bedrogen zijn.

Wat een afgang.

cka


De man die gisteren niet kon vertellen hoe lang de quarantaineperiode duurt. “Minister van Volksgezondheid”.

Mordecai


De minister die de ambtenaren die hebben meegedaan aan de grondrechtenschending (en deze bewust hebben verzwegen), niet durft te veroordelen. Hugo de Jonge en Kuipers blijven de belastingbetalers teisteren.

Zo ook met het bedrijf 2TWNTY4, welke werd opgericht door medewerkers van Kuipers en overgenomen voor 700 duizend euro. Ik citeer het AD: “Er werd geen aanbesteding gedaan, terwijl dit wel moet. Ook het ministerie meent dat op grond van ‘spoed’ een aanbesteding niet hoefde.”

(zie: bloemkoolrepubliek)

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...