tweede kamerverkiezingen 2021


Gisteren en eergisteren kon men al poststemmen of naar de stembus, maar vandaag is het dan zover: de Tweede Kamerverkiezingen (of Coronaverkiezingen) van 2021.

Ik denk dat Mark Rutte de absolute winnaar zal worden. Mensen zien niet echt een alternatief. Ik bedoel, Wopke Hoekstra werd geroast bij Nieuwsuur en de populistische partijen doen het ook niet heel veel beter. De enige outsider is Sigrid Kaag en ik denk dat ze vandaag zal verrassen.

cka


Zojuist gestemd. Straks is de exitpoll. Mijn verwachting:

1 – VVD
2 – D66
3 – PVV

Gok ik (hoop ik niet).

cka


En ik wist gewoon hoe de exitpoll eruit zou komen te zien. Iemand met een beetje gevoel voor politiek had het natuurlijk zien aankomen dat Sigrid Kaag de grote winnaar zou zijn. Aangezien er niet echt een alternatief is voor Mark Rutte, is hij de overwinnaar. Zij zullen dan ook zeer zeker samen gaan regeren. Het moet heel gek lopen wil dat niet gebeuren.

cka


Andere grote winnaars: Volt, JA21 en FvD. Zij hebben samen heel veel afgesnoept van o.a. PVV en CDA.

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...