wk voetbal 2022


Op dit moment qua sfeer op de tribunes niet heel leuk, maar ik vond de wedstrijd tussen de VS en Wales wel leuk. Op dit moment spelen de Argentijnen tegen de Arabieren. Let’s see!

cka


En binnen 10 minuten staat het 1-0 voor Argentinie door een penaltygoal van Lionel Messi. Mohammed Al Owais is geklopt.

cka


Nou, na twee of drie doelpunten van de Argentijnen (die allemaal afgekeurd werden), maken de Arabieren gewoon 1-1. Zou je niet verwachten. Saleh Alshehri maakt de treffer.

cka


WTF, Saoedi-Arabië maakt gewoon 2-1 via een heerlijke pegel van Al Dawsari

cka


Wow, wat een schot in de laatste minuut van de extra tijd van Iran (via Cheshmi). 1-0 tegen Wales. Knotsgekke laatste 10 minuten vol strijd. Mooie game.

En gisteren was het Richarlison met zijn acrobatische goal. Qua voetbal toch een best OK WK.

cka


En 2-0! 98ste en 100ste minuut. Wales ligt er zo goed als uit.

cka


WK waarin Mbappé, Messi en Giroud helemaal los zijn. Op het moment van schrijven wordt Japan’s goal tegen Kroatië goedgekeurd en staat het 1-0 voor door een goal van Maeda.

Leuke WK. Van Vincent Aboubakar’s winnende treffer tegen Brazilië tot de enerverende slotfase in de wedstrijden tussen Japan – Spanje en Costa Rica tegen Duitsland: het WK is een groot succes. De tribunes kunnen een stuk beter, maar voor de rest op en top.

cka


Het WK dat het einde van Louis van Gaal als bondscoach betekent, Wout Weghorst de absolute held en Neymar’s Brazilië tot schlemiel heeft gebombardeerd.

cka


WK dat is gewonnen door Argentinië. De thriller tegen Frankrijk leek op een deceptie uit te lopen toen Kylian Mbappé twee keer scoorde in twee minuten, maar Lionel Messi en die onbeleefde, maar goede lijnkeeper Emiliano Martinez redden de Argentijnen.

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...