van gogh museum


Het Van Gogh Museum is 50 jaar oud. Waar Jo en Vincent van Gogh Jr. zoveel moeite deden om Vincent van Gogh’s werken beroemd te maken, heeft The Pokemon Company via Pokemon merchandise en de nu al befaamde Pikachu with Grey Felt Hat 085 Promo kaart meer naamsbekendheid voor Van Gogh gemaakt dan de hele familie en het museum bij elkaar.

Niet te geloven.

Ik was er vandaag en er was een gast die probeerde twee van die formulieren in te leveren. Eentje, volgens eigen zeggen, voor zijn zwangere vrouw, maar de persoon aan de balie weigerde er twee te geven. Hulde voor jou, schone lady!

de polariserende beer


Museum waar scalpers op dit moment buiten aan het wachten zijn (met cash in de handen!) om de Pikachu kaart van je over te kopen.

cka


Man man man man man. Droevig dat dit museum nu zich gedwongen voelt om de kaart niet meer te verstrekken omwille van “veiligheid”. Ze hadden het moeten zien aankomen, maar vooral droevig voor al die kids die het verdienden.

de polariserende beer


Ik wist het! Ik wist het! Ik wist dat er iets gaande moest zijn, want waarom zou een museum anders hun goudhaantje vroegtijdtig stopzetten? Klaarblijkelijk zijn vier medewerkers van het Van Gogh museum op non-actief gesteld omdat er onder andere een doos met kaarten verduisterd zou zijn. Ook zouden ze bezoekers een seintje hebben gegeven wanneer ze de kaarten konden kopen, terwijl dat niet mocht.

(zie: fucked up)

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...