joe biden


Joe Biden heeft vandaag wat boter op het brood van Donald Trump door zijn uitglijder in een videogesprek met The Breakfast Club, een populaire radioprogramma in de VS, waarin hij het volgende zei:

Jullie hebben meer vragen? Weet je wat het is, als je nu nog niet weet of je voor mij of voor Trump bent, dan ben je niet zwart.

Ook al was het grappig bedoeld, het gaat zwaar worden om alle kritiek te kunnen pareren. Het zou zelfs wel eens een historische voetnoot kunnen worden, zeker ook doordat het een zeer gevoelig onderwerp is.

cka


Uncle Joe. De man die de bevolking van Afghanistan helemaal ‘fucked’. En dan doodleuk beweren dat ze daar alleen waren om de terroristen uit te roeien (hoe dan?). Een dolksteek, een rotstreek.

de polariserende beer


De man die denkt onlangs een gesprek te hebben gevoerd met François Mitterrand. Mitterand overleed 30 jaar geleden.

Blijft gek dat een land als de VS wordt bestuurd door zo’n man.

cka


De man die op is. Volledig op. Met de grond gelijk gemaakt door Donald Trump en we horen na het debat met Trump dat men al bezig is met een backup plan. Benieuwd of Kamala Harris hem dan gaat opvolgen. Dat wordt pas smullen (want nee, ze kan echt niks).

Er is er maar 1 die dit aan zou kunnen bij de democraten en dat is mijn favoriet Alexandra Ocasio-Cortez, maar het komt nog te vroeg voor haar.

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...