flitsmeister pickup


Flitsmeister Pickup is de naam van de nieuwe propositie van de app waar we allemaal van houden: Flitsmeister. Toen ik het voor het eerst las, dacht ik: slim! Ze leven de droom van menig entrepreneur, waarbij het voortbouwen op een stevig fundament het meest slimme is om te doen.

In principe bedacht ik me geen moment toen ik het hoorde en wilde ik mij aanmelden als koerier, maar toen ik de FAQ nog even doorlas, zag ik dat het best wel wat haken en ogen heeft.

Zie hier even dit screenshotje van hun website:
https://topiqq.com/potter/uploads/2020/05/Flitsmeister-Pickup.png

Het lijkt erop dat Flitsmeister op de Coronatrein is gesprongen en zo snel mogelijk wil uitrollen zodat wat marktaandeel kunnen krijgen in de wereld waarin digital bestellingen exorbitant zijn gestegen. Niet zo gek, natuurlijk, maar ik vind het ook niet zo leuk dat we dan als een soort guinea pig moeten dienen om de kinderziektes uit Flitsmeister Pickup te halen.

Immers, er is geen sprake van een verzekering. Met de gestoorde tokkies die ik wel eens meemaak op Marktplaats en soortgelijke websites, is dit zeer gevaarlijk. Nog gevaarlijker is het feit dat er over ‘betaalverzoekjes’ wordt gesproken. Nou weet ik niet of dit in de Flitsmeister app zelf zal zitten of niet, maar als het middels Tikkie of andere dingen moet, dan gaat dit een probleem worden.

Dat we bij problemen kunnen mailen naar Flitsmeister, zal uiteindelijk tot een welles-nietes spelletje gaan leiden en dat lijkt het mij absoluut niet waard.

Vergis je niet, ik schiet dit niet af, maar ik vind dat er nog niet goed genoeg over is nagedacht en momenteel een slap aftreksel van Uber, zonder de veiligheid die Uber te allen tijde biedt.

Sorry Flitsmeister, jullie app is waanzinnig, maar ik pas momenteel voor Pickup.

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...