31 juli 2021


31 juli 2021 is een onvergetelijke dag voor mij. 9 maanden zwoegen voor de wederhelft, maar dan is het zover: je eerste kindje. Vanaf dag 1 leer je de meest fascinerende dingen over het menselijk lichaam en hoe zich aanpast aan de baby: waanzinnig om te zien en real life mee te maken.

Respect voor de vrouwen van deze wereld. Wat het allemaal vergt van haar om zo’n prachtig mensje op de wereld te brengen verdient een lofzang: ik ben eeuwig dankbaar dat hij gezond is en dat zij – de moeder – het ook heel goed doet.

Ik kan hier pagina’s aan wijden, maar het is moeilijk om in virtuele letters uit te drukken hoe je je voelt. Als ik het moet omschrijven, dan is het een mix van trotsheid, angst en liefde. Deze fluctueren per seconde, maar alleen in zijn voordeel!

Welkom kleine baby, je hebt mijn wereld nu al verlicht. Het is een grote eer om je vader te mogen zijn.

(zie: vader worden)

cka


voer een entry in!

Gast? Vul eerst dit in...